19. aug
PRODUSENT: Mocci Ryen blir produsent i Hamar kulturhus. FOTO: TROND LILLEBO.
 
Mocci Ryen ansatt som produsent
Mocci Ryen skal være produsent i kulturhuset.

Publisert: 03.mai.2013 09:32
Oppdatert: -

-Vi er veldig glade for å kunne meddele at Mocci Ryen er ansatt som produsent i Hamar kulturhus, sier Durita Brattaberg.
- Produsentrollen er veldig sentral når vi nå skal utforme kunstnerisk profil og arrangements innhold i kulturhuset. Det var stor interesse rundt stillingen, hele 43 søkere, og det har vært gjort en grundig prosess for å få riktig person på plass.
Mocci Ryen er opprinnelig fra Hamar, og er en kulturentreprenør som mange i regionen kjenner gjennom ulike kulturproduksjoner. Hun har lang og bred kompetanse innen kultur- og arrangementsarbeid og har jobbet med mange store kulturprosjekter. Med den regionale tilknytningen, og hennes engasjement i utvikling av regionen Innlandet, har vi fått en produsent som vil kunne knytte lokalt kulturliv sammen med regionale og nasjonale aktører. Dette gir mulighet for mange spennende konsepter i kulturhuset.
Produsentstillingen innbefatter planlegging, koordinering og gjennomføring av arrangementer, kulturplanlegging og produksjon.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke