19. aug
LEGENDER: Fra venstre, Steve Lukather og Joseph Williams fra Toto er klare for å lage liv i Hamar, og arrangørene fra Tjuvholmen arena og Venues er klare for å ta imot 4.000 feststemte publikummere. Foto: Owen Sweeney / NTB scanpix
 
Møt Toto som VIP
En fin mulighet for den som liker Toto ekstra godt: Bli med på lydsjekk og møt bandet før konserten.

Publisert: 31.jul.2017 23:21
Oppdatert: 01.aug.2017 06:26

Lørdag står Toto på scenen på Tjuvholmen.

Kun noen få billetter er igjen av de 4.000 som er lagt ut. Terje Åsvestad i Tjuvholmen Arena forteller at det var flere enn 3.800 billetter solgt sist han sjekket.

For fans finnes det også en mulighet til å møte bandet: Kjøp en VIP-billett, så kommer invitasjonen til å være med på lydsjekk og møte med bandet før konserten. En slik billett koster, ifølge Åsvestad, 2.150 kroner.

Han legger til at denne type billetter håndteres direkte fra dem som styrer Toto-butikken (les: bandets hjemmeside). Arrangørene har vært fornøyde med billettsalget hele vegen:

– Billettene selger som bare det, og vi regner med at det er utsolgt i løpet av uka, sier Terje Åsvestad.

Arrangørene forbereder seg dermed på å ta imot og være vertskap for hele 4.000 mennesker. Det er en markant økning sammenlignet med rekordpublikumet som fulgte Kim Larsens konsert på samme arena i 2015.

– I år har vi dobbelt så mye av det aller meste. Vi setter opp 40 toaletter i tillegg til egne pissoarer. Det er flere enn hundre personer involvert for å bidra med salg, servering og bevertning, og vi skal være godt skodd med tanke på antall serveringssteder, sier Åsvestad.

«Herlig trykk»

Han var selv til stede da Toto spilte for 4.000 i Kongsberg tidligere i sommer.

– Det var kjempestemning på området, og Toto spilte en fantastisk konsert. Det var et herlig trykk gjennom hele konserten, sier Åsvestad – og legger til:

– Jeg er sikker på at lørdagskvelden på Tjuvholmen blir en skikkelig høydare.

«Langt gjesp»

Like fornøyd med Totos konsert på Kongsberg var ikke anmelder i Laagendalsposten, Egil Kittang Ramstad. Han skrev blant annet:

«Det lå an til fest, og fest ble det med den kjente «Hold the line» i starten. Men så begynte gjespet. Et eneste langt gjesp …»

Men anmelder Kittang Ramstad skrev også: «Det var den brå oppvåkningen til slutt som virkelig skapte folkefesten. Alle kunne «Rosanna», og «Africa» satt som tusan. Energien gikk til topps hos alle. Og så var det slutt.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke