23. aug
Murray: Kommer på besøk til Hamar Kino.
 
Monsteret Murray kommer til Hamar

Publisert: 26.jul.2018 07:55
Oppdatert: 26.jul.2018 08:03

Fredag kommer monsteret Murray på besøk til Hamar Kino for å treffe sine fans og følgere.

Fredag den 27. juli er det klart for storslått besøk på Hamar kino. Monsteret Murray fra «Hotel Transylvania 3» kommer på besøk til kinoen for å møte sine fans.

Murray vil være til stede fra om lag klokken 13:30 til klokken 17.

– Han gleder seg til å møte alle som har lyst til å hilse på ham, og kanskje ta bilder sammen med han, skriver kinosjef Espen Jørgensen i en e-post til HA.

I anledning besøket er det satt opp en ekstravisning av «Hotel Transylvania 3: Monsterferie» klokken 14:30 i sal 2 på kinoen.

«Hotel Transylvania 3: Monsterferie» er den tredje filmen i serien, og her skal monstrene på ferietur til Bermudatriangelet. Den første filmen kom i 2012, og filmene har blitt populære blant publikum.

På fredag kan man møte Murray i og rundt kinoen i Hamar. Det er Benjamin Langli, som jobber ved kinoen som kommer til å være inne i Murray-drakten fredag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke