23. aug
Thomas Dybdahl: på Øyafestivalen i 2014. Foto: Audun braastad/ ntb scanpix
 
Musikk for sommeren
Thomas Dybdahl har gitt ut ny plate, og spiller konsert på Gregers den 24. mars!

Publisert: 09.mar.2017 07:14
Oppdatert: 10.mar.2017 12:01

Vurdert: Thomas Dybdahl leverer et album du vil ha med deg på øret når du ligger på ryggen i en blomstereng til sommeren. Plata er både harmonisk, avslappende, dramatisk, dynamisk og variert. The Great Plains er en plate som omfavner mange sjangere, på godt og vondt. Dataprogrammerte stemmeforvrengninger og 2017-poppens beats er to elementer som dessverre bryter kontakten med det organiske og tidløse i plata. Synthen på et fåtall av sporene derimot, gir plata et løft, og føles nesten hypnotiserende mot den hviskende stemmen. Det er som om låtene på plata er en spenningskurve. Tilbake på det siste sporet, spor 10, ligger vi igjen på ryggen i blomsterenga. Thomas Dybdahl gjør at vi trives der, med et album som utfolder seg både lekent, melankolsk, nytenkende og rotfestet.

Omtalt av: David W. Øynes

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke