25. aug
 
Musikk-fyrverkeri i byen i kveld
Grand Prix-stjerner, Ole Paus og plateslipp i Hamar i kveld.

Publisert: 20.mar.2015 13:02
Oppdatert: 20.mar.2015 13:23

Grand Prix-stjerner kommer til Hamar i kveld. Ole Paus også, Greysound også. I kveld kommer det til å svinge i sentrum.

Det er ikke ofte det er så mye å oppleve på byens utesteder som i kveld. Det kan bli stinn brakke på alle stedene.

Grand Prix-stjernene Staysman & Lazz kommer til Svare & Berg. Duoen som nådde superfinalen under lørdagens norske finale i Melodi Grand Prix skal opptre på utestedet Svar & Berg ved Stortorget i Hamar.

- Vi booket Staysman & Lazz i god tid før Grand Prix. Vi regnet med at de ville få en del omtale, sier Tomas Fosserud som er event manager ved utestedet.

Han forteller at Staysman & Lazz har spilt på utestedet flere ganger allerede, og at responsen hver gang har vært veldig god:

- Jeg forventer et enda mer forrykende show denne gangen. Jeg regner med at de har en del nye påfunn i tillegg til alle hit'ene de drar i liveshowet på 45 minutter, sier Fosserud.

Han regner med fullt hus. Det vil i så fall si om lag 400 gjester fredag kveld.

Ole Paus inntar Gregers i kveld. Også her kan det bli stinn brakke.

Greysound har konsert på Hamar SportsBar & Live scene. Er du heavy metal-tilhenger, ja så er dette kanskje noe du bør få med deg i kveld.

The Bogs inntar Docille. De byr på plateslipp så her kan du høre og oppleve hva de har å tilby.

Verden inntar Hamar

Hvis dette ikke er noe for deg, ja så kan du ta turen til kulturhuset i Hamar.

Du trenger ikke reise langt for å oppleve verden. Fredag er det duket for eksplosiv musikk, heftige latinorytmer og høy puls når verdensmusikerne i Herencia de Timbiquí kommer til Kulturhuset.

 ─ Nå skal vi ut av vinterdvalen og oppleve noe nytt sammen med resten av verden, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

 Fredag 20. mars kommer colombianerne i «Herencia de Timbiquí» til Kirsten Flagstad-salen, og Ryen lover en konsert for de opplevelseslystne og danseglade, og for de som setter pris en god livekonsert med mye «trøkk» og stor musikalitet.

 ─ Dette blir en helaften for de som liker fengende rytmer, men også for de som liker å lytte etter ferielyder, godværsdager og lange lyse netter.

 Konserten inngår i seriekonseptet «Hamar midt i væla» som skal gi verdensmusikk til Hamar og Innlandet.

 Eksplosiv blend

Med 11 mann på scenen er «Herencia de Timbiquí» storbandet som har tatt verden med storm. De har begeistret publikum med sin eksplosive blend av tradisjonell musikk fra Stillehavskysten og vestlig populære rytmer. Her mikses salsa, raggea, rock, pop, dub, jazz og funk gjennom eksotiske rytmeinstrumenter, blank messing og herlig glød.

Gruppen vant i 2013 pris for beste låt i den prestisjefylte musikkfestivalen "Internacional de la Canción de Viña del Mar" – omtalt som den viktigste musikkfestivalen i Latin-Amerika.

─ De har aldri spilt i Norge før og gleder seg stort til å få et norsk publikum til å koke i vinterkulda, sier Ryen.  

Vorspiel med dansekurs

Det blir flatt gulv i Kirsten Flagstad-salen denne kvelden, og for å gi gjester full uttelling på dansegulvet arrangerer kulturhuset vorspiel med introduksjonskurs i latinsk dans før konsertstart. Cubaneren Lazaro Betancourt er danseinstruktør og vil undervise ulike latinske dansestiler.

─ Dansekurset med Lazaro passer perfekt for både uerfarne og øvede. Uansett blir dette et vorspiel som skal gi en fin oppvarming til et fyrverkeri av en konsert.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke