23. okt
DEBUTANT: Stig. J. Haugen er klar med sin første singel denne uka.
 
Unge Ferrari fra Hamar debuterer med singel
Unge Ferrari er klar med sin første singel ”Hvis Du Vil” sammen med Tomine Harket.

Publisert: 09.feb.2015 13:52
Oppdatert: 09.feb.2015 13:58

Stig J. Haugen, fra Hamar, også kjent som Unge Ferrari, har vokst seg til å bli et navn mange har på tungen.Med sin melodiøse stil, futuristiske 808-beats og sårbare tematikk, er soundet tilrettelagt både klubb og følelse.

LYTT: Her er den første singelen! 

Med drømmende lyder fra verdensrommet, er universet omkring denne unge artisten både nytt og uutforsket. Med inspirasjon fra artister som Craig David, Queen, Enya og G-Unit,er Unge Ferrari et produkt av musikken han vokste opp med. Noe som er godt representert ved hans første singel, som gis ut av Nora Collective og Sony Music.

Den eksentriske Hamar-gutten er i år booket til by:Larm, og er en artist som absolutt er verdt dine ører før festivaldebuten i Mars.

- Jeg har alltid hatt en visjon om å skape noe. Og jeg har alltid hatt en trang for å uttrykke meg. Jeg liker å tro at det er derfor jeg er skapt. Og derfor skal jeg gjøre dette til jeg dør, sier Unge Ferrari.
– Unge Ferrari.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke