buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Hamarklare: Kvelertak (f.v.) Marvin Nygaard, Kjetil Gjermundrød, Maciek Ofstad, Erlen Hjelvik, Vidar Landa og Bjarte Lund Rolland. Foto: Paal Audestad
 
– Blir hæla i taket
Snart kommer publikumsfavorittene i Kvelertak til Hamar for å lage fest, og vokalist Erlend Hjelvik forteller at bandet gleder seg til å returnere på Hamar-scenen.

Publisert: 11.okt.2016 18:48
Oppdatert: 11.okt.2016 18:52

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang med turneen, og Hamar er en av de aller første stoppestedene, sier Kvelertak-vokalist Erlend Hjelvik i forkant av den kommende konserten på Scandic scene.

Større scene – større show

Kvelertak har spilt for fulle hus på Gregers ved flere anledninger, og Hjelvik forteller at bandet ser fram til å møte enda flere publikummere på en langt større scene.

– Vi legger veldig mye arbeid i å ha et bra lys- og sceneshow, og man får ikke den samme effekten på en liten scene. Jeg tror det blir bra for både publikum og oss med flere folk og litt større plass, sier han. Hjelvik forteller samtidig at de har gode erfaringer fra Hamar-scenen.

– Det pleier på bli hæla i taket på Hamar, og vi har bare gode erfaringer med Hamar-publikumet, sier vokalisten.

Scandinavia rundt

Kvelertak beskriver sin egen musikk som «necro ’n roll», og med en original krysning av sjangre som hardcore punk og black metal er bandet er kjent for sitt særegne og aggressive uttrykk. Bandet ga ut debutalbumet «Kvelertak» i 2010, før de fulgte opp med andreutgivelsen «Meir» i 2013. Bandets tredje album «Nattesferd» ble lansert i mai til strålende kritikk fra landets anmeldere. Det er allikevel på scenekanten bandet har gjort seg mest bemerket, og i disse dager er Kvelertak, som av mange beskrives som landets råeste live-band, klare for å ta fatt på en omfattende lanseringsturné over hele Scandinavia.

– Nå har vi kun spilt på festivaler siden utgivelsen av «Nattesferd», og på festivaler blir konsertene fort litt amputert.

– Vi gleder oss veldig til å gå løs på en klubb-turné med et skikkelig konsert-set igjen, sier Hjelvik.

Vokalisten forteller at de kommer til Hamar med en god blanding av låter fra bandets tre album.

– Vi har noen gamle svisker som vi alltid er nødt til å spille, men vi håper jo at publikum har fått det nyeste albumet inn i systemet slik at de kan synge med, sier vokalisten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat