15. des
 
- Det er jo helt vilt og jeg kan ikke skjønne annet enn at dette er norsk rekord
Kvelertak solgte ut på Sebs på 25 sekunder. Da ble det satt i gang salg av ekstrakonsert - som det tok to minutter å selge ut.

Publisert: 08.des.2017 11.26
Oppdatert: 08.des.2017 15.23

Hein var i fyr og flammer da vi pratet med ham ikke lenge etter at han fredag hadde lagt ut følgende melding på Twitter:

"Hvor var du da @Kvelertak live på @Sebshotel ble utsolgt på 25 sekunder?"

- Det er jo helt vilt og jeg kan ikke skjønne annet enn at dette er norsk rekord. Jeg tror ingen andre har solgt ut på så kort tid, sier han.

- Ny rekord for Sebs i alle fall?

- Ja, er du gæren. Den tidligere rekorden var vel på 25 minutter. Nå tok det altså 25 sekunder.

Absurd opplevelse

Han forteller om en absurd, men veldig kort opplevelse da han satt inne på Ticketmaster og så hvor fort alle de 130 billettene ble solgt ut på.

Hardrockbandet fra Stavanger har seilt opp som et av Norges aller beste liveband de siste årene og Michaelsen har i lang tid vært blodfan av bandet som nå altså skal spille hos ham.

- Jeg har vært kjempefan siden førsteskiva kom ut (2010, red.anm).

Ekstrakonsert

Den enorme etterspørselen etter billetter gjør konserten 13. januar ekstra eksklusiv. Men hva med alle de som ikke fikk tak i billett denne gangen?

- Til de har jeg bare én ting å si: De får finne fram Prøysen og høre på låta "Du skal få en dag i mårra". Jeg sier ikke mer, sier en kryptisk Michaelsen, mens han ler godt.

- Insinuerer du nå en ekstrakonsert?

- Jeg sier ikke mer jeg. Det jeg også kan si er at de som hører på "Du skal få en dag i mårra" også bør følge med på Sebs på Facebook.

HA tok oppfordringen. Og nå klokken 12.26 er det lagt ut informasjon om ekstrakonsert den 12. januar, altså dagen før. Billettene til den konserten legges ut klokken 15.00.

Et par minutter etter la Hein Michaelsen ut følgende tweet på sin Twitterkonto:

"Såååeh. Vi tar en til vi."

Like etter klokken 15.00 kom det ut en ny melding fra Hein på Twitter om at de nå solgte ut billettene på to minutter.

"Jeg tar meg en øl jeg ass", skriver Michaelsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke