23. okt
NESTEN: F.v.Johannes Hulleberg, Stig Petersheim, Stian Dalslåen Kim Daniel Taalesen og Torbjørn Dybsand fra Permian Incident.
FOTO: Permian Incident
 
1.760 stemmer var ikke nok for Sweden Rock
Progrock-bandet Permian Incident var med i finalen under Sweden Rock Festivals bandkonkurranse, men nådde ikke helt opp denne gangen.

Publisert: 08.feb.2017 16:03
Oppdatert: 08.feb.2017 16:01

Sweden Rock Festival arrangerer en årlig bandkonkurranse der premien er en plass på sommerens festivalplakat. I år var mer enn 900 ulike band påmeldt, og av disse ble kun 135 plukket ut til å delta i selve konkurransen. Det lokale Progrock-bandet Permian Incident kjempet seg hele vegen til finalen, men der ble det dessverre bråstopp. 

Med sine 1.760 stemmer endte bandet opp på 21. plass blant de 25 bandene som allerede var plukket ut som finalister. 

Bandene som får spille under årets festival ble stemt fram gjennom en avstemning på arrangørenes nettsider. Vinnerbandet The Unguided fra Sverige topper listen med hele 10.324 stemmer. Deretter følger svenske Supralunar og amerikanske Stacie Collins med henholdsvis 9.937 og 8.904 stemmer. 

Arrangørene fra Sweden Rock skal i tillegg gi et såkalt wild-card til et av bandene, men har fremdeles ikke offentliggjort hvilket band de har plukket ut. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke