buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
AC/DC: «Fly on the Wall» (1985)
 
80-talls-klenodium

Publisert: 10.aug.2017 07:01
Oppdatert: 10.aug.2017 07:17

AC/DCs «Fly on the Wall» skuffet både fans og kritikere etter en årrekke med milepæler innen sjangeren.

For hvordan følger man opp nå tidløse klassikere som «Highway to Hell» (1979), «Back in Black» (1980) og «For Those About To Rock (We Salute You)» (1981)? Å hoppe etter Wirkola blir en underdrivelse. De australske rockerne AC/DC traff tydeligvis ikke blink med sine to midt-på-80-tallet-album; «Flick of the Switch» (1983) og «Fly on the Wall» (1985). Sistnevnte er allikevel en av undertegnedes gjengangere på iPoden, og tilbyr en solid dose nostalgi fra et tiår før jeg var født selv. For selv med den slurvete lydmiksingen og mangelen på en erfaren produsent bak rattet, er «Fly on the Wall» jevnt over et solid stykke rock: singlene «Shake Your Foundations» og «Sink The Pink» med sin perfekte blend av Bon Scott-era rebelskhet og Brian Johnson-era hardrock; eller «Danger», som ryktet tilsier ble framført live bare én gang, for så å bli droppet fra alle fremtidige konserter da publikum hatet den. Mye skulle vært gitt for å kunne være en flue på veggen i Mountain Studios i Sveits i 1985.

Torbjørn Jørstad

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat