23. okt
Jonas Alaska: Her på Idrettsgallaen i 2013.
 
Alaska mimrer
Jonas Alaska ga nylig ut en vakker vise, om betraktninger fra kjøkkenvinduet.

Publisert: 31.aug.2017 06:50
Oppdatert: 31.aug.2017 07:03

Vår kjente og kjære Jonas Aslaksen smører stadig nye skiver. Denne gangen leverer han en søt og mimrende vise, om tidlige høstmorgener i barndommen. «The Moon & The Steeple» er behagelig og variert, med innslag av soul-aktige elementer, blandet med folk-pop og en tøff synthsolo. Teksten er direkte, nære, og gjenkjennelig. «I`ve never seen anything strange, only rainbows and chickens». Jonas Alaska har greid å male et flott bilde i denne låta, som supplementeres på godt vis, av melodien. Det er ikke så veldig ofte Jonas Alaska legger fra seg gitaren, men her han altså gjort nettopp det. Heldigvis supplerer han med et smakfullt og lett orgel. Jeg synes at harmoniene i sangen er flotte, og at rytmen svinger godt. Jeg vil anbefale singelen til morgenkaffen, der passer den.

Omtalt av: David W. Øynes


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke