buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Rush: «A Show of Hands» (1989)
 
All about that bass...

Publisert: 04.des.2014 14:38
Oppdatert: 04.des.2014 14:38

Som ungt og uvi­ten­de barn på­sto jeg at bass var et kje­de­lig in­stru­ment som in­gen ver­ken hør­te el­ler bryd­de seg om. Det var helt til jeg opp­da­get Rush.

«Hva er vit­sen med bass?» spur­te jeg min far da jeg var åtte år gam­mel. Jeg var bort­skjemt med hå­re­te riff og gi­tar­so­lo­er, og syn­tes bass var håp­løst kje­de­lig i for­hold. Pap­pa sa ikke så mye. Han bare dro meg med ned i kjel­le­ren, fyr­te opp Bang & Oluf­sen-an­leg­get på full guf­fe og sat­te på den råeste mu­sik­ken jeg noen­sin­ne had­de hørt. Et­ter to se­kun­der av åpningslåta «Big Mo­ney» var jeg frelst for evig og all­tid. Jeg had­de ald­ri tid­ligere hørt et band som kun­ne spil­le så tek­nisk kom­pli­sert og fen­gen­de mu­sikk. Og den bas­sen! Hvor­dan klar­te Ged­dy Lee å syn­ge sam­ti­dig som han spil­te hyperkomplisert bass - OG key­board med føt­te­ne? Si­den den da­gen i 1995 har Rush vært mitt ab­so­lutte fa­vo­ritt­band. Og jeg har ald­ri mer snak­ket ned­la­ten­de om bas­sis­ter.

Chris­ti­an E. Berg­heim

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat