23. okt
 
Et vellykket besøk
Den druge natta inneholder mye av både grov grums og såre lengsler som Bjørnvold har funnet et godt treffende uttrykk for.

0
Publisert: 24.sep.2015 04:00
Oppdatert: 24.sep.2015 10:17

Drug natt, Safe & Sound

Anders Bjørnvold har tatt vegen fra snekkerbua i Sørum til Bomb Shelter Studio i Nashville, og kommet hematt med rootsalbumet «Drug natt». Og det må han vært et vellykket besøk, for den druge natta inneholder mye av både grov grums og såre lengsler som Bjørnvold har funnet et godt treffende uttrykk for. Tematisk er han en nær slektning av Roy Lønhøiden, og mye handler om damer som har dratt, og når de kommer tilbake, går det ikke mye bedre. Tekstlig går han rett på sak; «gammal dritt skal brenne», konstaterer han og fyrer opp teakbordet hennes. Men han er også litt språklig leken iblant; «jeg vet ikke hvor du våkner / men jeg veit / å ikke vite / er like greit».

Omtalt av Geir Vestad

Terningkast 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke