buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ane Brun: Hennes nye album er noe av det beste musikkåret vil by på. Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix
 
Ane Brun - noe av det beste i musikkåret 2015
HAs anmelder skryter av Ane Bruns nye album.

0
Publisert: 03.sep.2015 04:00
Oppdatert: 03.sep.2015 06:52

Universal

39-årige Ane Brun er en av Norges fremste musikere, uansett sjanger. Hun har siden debuten «Spending time with Morgan» i 2003 vært i konstant musikalsk utvikling. Så også på sitt sjette studioalbum; «When I’m Free». Brun har sagt at albumtittelen kan tolkes på flere måter, èn er at hun i 2012 ble alvorlig syk. Hun sier hun våknet en natt og tenkte; «Hvorfor er jeg så redd? Det hjelper meg ikke på noe vis, la både sinn og kropp få hvile så den kan bli frisk. Jeg kan i dag gå tilbake og kjenne på den følelsen og etter 2012 vil jeg si jeg har vært i stand til å møte livet på en helt annen måte.» Brun startet som en klassisk singer/-songwriter, den artisten hører vi lite til i 2015. Soundet er nærmest filmatisk og hennes sarte, men samtidig sterke stemme er det bærende element. Teamet har tydelig tatt seg god tid i studio, for dette er så tett opptil en perfekt produksjon man kan komme. «When I’m Free» garantert er noe av det beste musikkåret 2015 kommer til å by på.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 6

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat