buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Anne Marit Jacobsen, Helge Lien, Ruth Wilhelmine Meyer
Stein til stein, Grappa

0
Publisert: 08.jan.2015 06:44
Oppdatert: 08.jan.2015 07:00

Lyrikk møter musikk i albumet «Stein til stein», basert på tekster av Jon Fosse. Skuespiller Anne Marit Jacobsen, sanger Ruth Wilhelmine Meyer og pianist Helge Lien har gått sammen om å tolke Fosses tekster på en måte som får fram ikke minst den veldige intensiteten og de kraftfulle spenningene i dem. Her er det ikke tekst og akkompagnement det dreier seg om, men snarere etableres en helhet av klanger, rytmer og meninger. Og nettopp denne helheten er det som understreker og utvider de store og dramatiske rommene i Fosses verden. Det er en til dels svært dramatisk ferd inn i det ukjente som albumet innbyr til. Men det flotte er hvordan spenningene blir bygget opp av lesningen og musikken helt fra bunnen, og slik byr på helt annerledes og desto mer spennende opplevelser av Fosses forfatterskap. Faktisk er det også humor til stede i noen av rommene som åpner seg, noe som ikke åpenbart er en framtredende del av dette store og viktige forfatterskapet.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat