buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Anneli Drecker: Tilbake med soloalbum etter ti år.
 
Anneli Drecker
Rock & Straws

0
Publisert: 07.mai.2015 15:28
Oppdatert: 07.mai.2015 15:29

Rune Grammofon

10 år er gått siden Anneli Drecker (46 år) sist ga ut soloalbum. Med nordnorsk mystikk i sitt pop-elektroniske lydbilde, fortsetter den tidligere Bel Canto-vokalisten på «Rock & Straws» der hun slapp på «Frolic». Drecker, som har koret for a-ha og vært vokalist for Röyksopp, har en av Norges fineste popstemmer. Den er myk og sensuell, samtidig som den er kraftig og rå i kantene. Hun mestrer med andre ord alle nyansene. På dette albumet har Anneli Drecker hentet sine tekster fra den nordnorske dikteren Arvid Hanssen. Diktene om menneskene i nord og landsdelens natur er oversatt til engelsk av Roy-Frode Løvland. Musikken er det hun selv som står for, hun spiller dessuten piano og orgel. Hvis man skal bruke ei låt som magnet for resten av plata, må det bli «Come Summer’s Wind». Denne er ei fantastisk vakker låt som fester seg i sjelen. En artist av Dreckers kaliber plukker selvsagt musikere fra øverste hylle.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat