buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Beth Hart: Her fra konserten på Gregers i Hamar i 2010.Foto: Christian E. Bergheim
 
Beth Hart trøkker for lite til 
Les hva HA mener om hennes siste album.

0
Publisert: 23.apr.2015 04:00
Oppdatert: 23.apr.2015 07:18

Warner

Beth Hart (43 år) fra LA har ei stemme som kan løfte taket på de fleste bluesklubber. På sitt nye album «Better Than Home» trøkker hun dessverre litt for sjelden til. Hart har et hardt liv bak seg, noe hun dokumenterte i låta «Sister Heroine « (2010). Ei låt hun spilte på konserten undertegnede var så heldig å få oppleve på gamle Gregers desember 2010. Hun har også denne gangen skrevet en del sterke tekster om sitt liv. De siste årene har hun samarbeidet tett med gitaristen Joe Bonamassa. Når Hart nå står på egne ben igjen, er det med nye produsenter, Rob Mathes og Michael Stevens. Så kan man diskutere om hennes dempa sound kler henne like godt som det rått upolerte vi hørte på album som «My California» (2010) og «37 days» fra 2009. Hun har alltid hatt med seg noen tunge ballader, men på dette albumet er de i klart overtall. De rolige soul- og blueslåtene blir i lengden litt kjedelige. Det finnes dog sterke unntak, som «Trouble» samt den vakre avslutningen «As Long As I Have A Song».

Omtalt av Svein Erik Løberg

Terning 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat