buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Bibliotekets gjemmer

Publisert: 07.des.2017 08:18
Oppdatert: 07.des.2017 08:20

Det er deler av Nasjonalbiblioteket sangskatt som Marianne Beate Kielland og Nils Anders Mortensen har funnet fram til på sitt nye albun «Songs», «Stort sett fullt tilgjengelig, men lite brukt,» som det heter i cd-heftet om sangene de har hentet fram. Blant komponistene som er representert i samlingen er Olav Kielland og Arne Dørumsgaard, og det er deres sanger som presenteres på albumet. Og her er det både klassikere og sjeldenheter som er hentet fram og framført med både lyrisk eleganse og kraft. Duoen Kielland og Mortensen gjør stadig spennende dykk i ukjent materiale, og dette er enda et album som føyer seg inn i en stadig viktigere og mer storslått produksjon. Blant tekstene er et knippe Obstfelder-dikt, som er en av mange store norske lyrikere som her er tonesatt, i selskap med blant andre Sivle, Vinje og Olav Aukrust.

Omtalt av Geir Vestad

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat