buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Gled dykk med dei glade

0
Publisert: 07.mai.2015 15:29
Oppdatert: 07.mai.2015 15:29

Onsdag fekk vi ei gledeleg melding då Jernbaneverket la fram si tilråding for vidare arbeid med ny trasè Sørli-Brumunddal! H2 alternativet i Hamar, no skal det heite Korridor 2 - Hamar Midt, kom med i den vidare planlegginga og utgreiinga for trasèval gjennom Hamar. Dette var hovudkravet i Hamar KRF sitt høyringssvar! Dei andre alternativa som vert utgreidde er H1 - Korridor 1 - Hamar Vest og H5 - Korridor 3 - Hamar Øst.

Denne meldinga tener «Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar» til stor ære! Folkeaksjonen har samla mange tusen underskrifter for vidare utgreiing av Korridor 2-Hamar Midt. At Jernbaneverket i si grunngiing for å ta med H2 - no Korridor 2 - Hamar Midt, siterte omlag ordrett for KrF si grunngiing i vårt høyringssvar, vart og notert med glede.

Hamar KrF ser no fram til ei handsaming av denne saka i kommunestyret til hausten. Då må vi satsa må at kommunestyret kan stå samla om å verna strandsona, slik vedtaket frå 2012 og gjorde.

3. kandidat Hamar KrF si liste til kommunevalet 2015

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat