12. des
 
Bra men kjedelig

Publisert: 02.nov.2017 10.02
Oppdatert: 02.nov.2017 10.22

Artist: Vamp

Album: La la la

Vurdert: Haugesundsbandet Vamp har siden 91` gitt ut et par håndfuller med studioalbumer og er nå aktuelle med plata ”La la la”, som kom ut den 20. oktober. Plata består av 9 låter, med folkemusikkbasert viserock. Altså, det er ei god skive som Vamp har diska opp med, men den er rett og slett litt kjedelig. De musikalske elementene på skiva er gode, til- og med krydret med kule fløytesoloer, lyden på produksjonen holder bra kvalitet og bandet er samspilt. Det som gjør plata kjedelig, er at det aldri skjer noe. Man venter og venter gjennom rolige og aldeles fine ballader, men «La la la» utvikler seg ikke, skiva beholder de samme skoa fra start til slutt. Enkeltvis er låtene fargerike og behagelige, men skal du sluke hele albumet i en svelg, blir det dessverre litt tørt. Plata passer nå fint til rolige høstkvelder.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 4

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke