buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
CC Cowboys: Her fra Tømmerstock i 2015.
 
CC Cowboys til Hamar
CC Cowboys kommer til CC Amfi lørdag 27. mai. Da innbyr Storhamar Hockey til Storhamargalla, som kan bli en ny tradisjon i Hamar.

Publisert: 10.feb.2017 09:00
Oppdatert: 10.feb.2017 09:02

Det legges opp til et todelt arrangement, som toppes med konsert med CC Cowboys mot slutten av kvelden.

På første del av gallaen blir det utdeling av ulike priser, med Ola Stenberg som konferansier, ifølge Storhamars hjemmeside. På denne delen blir det underholdning med Thosebricks, vinner av TV2s The Stream-konkurranse.

På andre del av gallaen er det CC Cowboys som overtar scenen. Billettsalget starter i dag torsdag, og det vil ifølge arrangøren være mulig å kjøpe billett bare til konserten.

Dermed begynner østfoldingene i CC Cowboys å bli stuevarme på Storhamar. For det er bare en måned siden de deltok på Idrettsgallaen samme sted. I 2015 spilte de på Tømmerstock i Brumunddal, der de var hovedartister på lørdagskvelden. Og igjen kan det ligge an til gjenhør med kjente låter. Da CC Cowboys sommeren 2014 spilte et tjuetalls konserter rundt omkring i Norge, uttalte Magnus Grønneberg: «Det er et luksusproblem, at vi nesten har for mye å ta av. Selvfølgelig er det noen låter vi føler vi må spille, fordi publikum forventer det. Det er alltid noen som ønsker å høre for eksempel «Tigergutt», og da har vi ikke tenkt å skuffe dem. Når vi drar på turné skal vi underholde publikum og oppfylle ønskene deres, ikke være sære på hva vi spiller. Det kan vi være i studio.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat