buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Contrazt: Med Gro Anita Johansen som frontfigur, her fra den norske MGP-finalen lørdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 
Contrazt slo tilbake
Contrazt nådde ikke opp i MGP i helgen, og låta «Heaven» viste seg vel ikke å passe helt inn i MGP-mønsteret, samtidig som engelsk tekst ikke helt var i Contrazt-gata.

0
Publisert: 19.mar.2015 04:00
Oppdatert: 19.mar.2015 07:36

Men allerede mandagen etter var Contrazt tilbake, denne gangen med albumslipp. «Hælj» er deres tiende studioalbum, og som tittelen forteller, er det gjerne dans på lokalet det handler om. Contrazt har siden starten i 2005 rukket å bli ett av Norges mest populære og ettertraktede danseband med rundt 70 konserter i året.

Og med låtene på «Hælj» viser Contrazt i stor grad hvorfor de er så populære hos et stort publikum. For Contrazt kjenner sin sjanger til bunns, som også innebærer at de kan utnytte mulighetene og bredden i den fullt ut. Mange har sine fordommer mot dansebandmusikken, men Contrazt sørger for å imøtegå flere av den.

Det virker enkelt, men effektivt, og med full kontroll over virkemidlene. Og Gro Anita Johansen i front stiller som alltid med fengende driv og smittende humør.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat