23. okt
 
Dè Gloom
Tie A Knot On The Rainbow

0
Publisert: 15.okt.2015 04:00
Oppdatert: 15.okt.2015 10:19

Med EP-en «Tie A Knot On The Rainbow» er Dè Gloom ute med bandets førsteutgivelse.

Gruppen beskriver seg selv som et Deglumband, og med tanke på bandets sterke tilhørighet til Deglum gård i Furnes er dette særdeles urbant og moderne. Bandet treffer bredt med sine gitarbaserte, rocka poplåter, og Mathias Rybergs behagelig vokal i front gjør dette til særdeles lettspiselige saker.

Les alle HAs cd-anmeldelser her!

Platas seks låter byr på god variasjon, men man opplever allikevel en form for kontinuitet. Her ligger nemlig tre pulserende gitarer som en forfriskende, rød tråd gjennom hele plata. Høydepunkter er det flere av, men «Wistful Smile» og «Lavish/Loveish» bør allikevel nevnes spesielt.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

OGSÅ MED PÅ HAs UHØRT

Dè Gloom er også deltakere i HAs Uhørt - musikkvideomønstringa som pågår akkurat nå! Vil du at Deglumbandet skal spille i Hamar Kulturhus 20. november - som oppvarming for Turboneger? Da må du gå inn og stemme på dem. Alle de ni deltakervideoene ser du her!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke