buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Komet: 2016 ble et eventyrlig år for Cezinando.Her fra ungdomskvelden i Hamar kulturhus i januar.
 
Den neste store
Cezinando leverer en ny, sterk og personlig utgivelse. Singelen «Håper du har plass» står til en solid femmer på terningen.

Publisert: 30.mar.2017 07:11
Oppdatert: 30.mar.2017 07:27

2016 gikk over alle forventninger for Oslo-rapperen Cezinando. Han høstet to spellemannpriser og hentet hjem en P3-gull-pris for debutalbumet «Barn av Europa». Mange har allerede pekt ut Cezinando som den neste store norske artisten, og med singelen «Håper du har plass» følger Cezinando opp sin egen suksess med en ny kremlåt. Han behandler sin egen stemme på en særegen og effektiv måte, og med markerte konsonanter preges formidlingen av en form for stakkato som nærmest spikrer ordene inn i lytteren. Tekstlinjene forteller en personlig og desperat historie om et forhold som skranter, og artisten har gjort en glimrende jobb med selve komposisjonen. En rolig innledning avløses av et mektig og vakkert refreng som fenger. resultatet er følsomt, stilrent, moderne og classy.

Omtalt av: Kristian Einang


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat