buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Denne verdensstjerna kommer til Prøysenhuset
Norges yngste verdensstjerne, Angelina Jordan (11), topper plakaten under årets Prøysenfestival.

Publisert: 10.mar.2017 10:55
Oppdatert: 10.mar.2017 14:56

-  Dette er utrolig morsomt. Vi gleder oss allerede til konsert og håper virkelig at alle kjenner sin besøkelsestid, sier daglig leder i Prøysenhuset, Marie Beate Rise.

Konserten finner sted på Prøysentunet utenfor Prøysenhuset 21. juli, og arrangørene forteller at Jordan vil stå igjen som en av festivalens hovedartister.

- Hun spiller veldig få konserter, og hun har aldri spilt i dette området tidligere. Akkurat det gjør dette ekstra morsomt, sier Rise. 

Voksen barnestemme

Omtrent hele Norge ble overrasket over Angelina Jordan og hennes utrolige stemme da hun viste seg fram for første gang under Norske talenter i 2014. Med et utvalg av klassiske jazz-låter sang hun seg inn i hjertene til omtrent hele nasjonen, og sto nesten selvsagt igjen som vinneren av konkurransen. Videoene fra tv-opptredenene spredte seg raskt på nettet, og det tok ikke lang tid før folk over hele verden var bergtatt av hennes utrolige sangtalent. Angelina Jordan har i dag et stort navn internasjonalt, og har blant annet sunget under talkshowet til amerikanske Ellen DeGeneres.

Ser likheter

Kunstnerisk leder i Prøysenhuset, Hogne Moe, er klar på at en barnestjerne som Angelina Jordan vil passe perfekt inn i årets festivalprogram.

-Det er noe unikt og overraskende med henne, og jeg synes det er spennende å tenke at også Alf hadde de samme kvalitetene i seg. Prøysen var også en skikkelig entertainer da han var barn, men han hadde ikke de samme omgivelsene og de samme virkemidlene tilgjengelig, sier Moe.

Han forteller videre at hun tar med seg to korister og tre blåsere til konserten på Prøysentunet.

- Det kommer til å bli skikkelige saker. Hun vil spille mye soul, men vi ar også utfordret henne med litt Prøysen og hun har sagt at hun skal synge en Prøysen-sang. Det blir spennende og moro å høre hvilken sang hun velger, sier Moe.

Konserten finner altså sted på Prøysentundet 21. juli og arrangørene opplyser at det vil være plass til 1.000 mennesker foran festivalscenen. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat