buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Guitar Town: Gripende vakker plate fra Steve Earle.
 
Ei plate på en øde øy

Publisert: 30.nov.2017 07:33
Oppdatert: 30.nov.2017 07:51

Hvis jeg skulle ta med meg bare ei plate til en øde øy tar jeg med Steve Earles «Guitar Town» fra 1986.

Låtskriveren og musikeren Steve Earle hadde bosatt seg i countryhovedstaden Nashville og livnærte seg på å skrive låter og spille bass i bandet til Guy Clark.

Den talentfulle musikeren slapp endelig til i studio for innspilling av sin debutplate. «Guitar Town» kom i 1986 og er breddfull av kvalitetslåter.

Steve Earle skrev og spilte inn en rekke sanger i grenseland mellom country, rock og ispedd litt blues – la oss kalle det americana. Albumet toppet raskt Billboards countryliste og tittellåta nådde toppen av listene i USA.

«Guitar Town», nydelige «Little Rock`n Roller» og «My Old Friend The Blues» er høydepunkter på et suverent album. Kvaliteten i låtene er så sterk at Steve Earle fortsatt reiser rundt med kassegitaren og spiller sangene. På skiva er det bandet The Dukes som medvirker. Det låter organisk med deilig klingende kassegitarer, twangy elgitarer, pedalsteel, orgel og med null bruk av effekter og med Steve Earle såre vokal i front. 31 år etter utgivelsen er plata fortsatt en sekser på terningen for meg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat