buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Eidsvåg begeistret
Bjørn Eidsvåg hadde publikum i sin hule hånd da han stod på scenen i kulturhuset lørdag kveld.

Publisert: 24.apr.2016 10:08
Oppdatert: 25.apr.2016 09:13

Bjørn Eidsvåg er, etter 25 album og fire spellemannspriser, blant artistene i Norge som knapt trenger introduksjon. Rockepresten fra Rogaland har vært en sentral skikkelse i norsk musikkliv siden 80-åra, og sanger som «Eg ser» har nærmest blitt en nasjonalhymne.

Lørdag kveld stod han foran en stappfull Kirsten Flagstad-sal, etter at han var blant dem som fikk flest stemmer fra publikum i kulturhusets «Vi vil ha mer»-kampanje. 

Det var en tilbakelent Eidsvåg som åpnet konserten med «Eg ser» - før han og bandet tok med  publikum både gjennom alvorlige og mer humoristiske stunder.

Smektende melodier og rytmisk snert

Mens mange av kveldens låter var lavmælte og melodiske, gikk tempoet noe opp i «Vertigo». Eidsvåg sang i fint rytmisk samspill med bandet - i stadig oppbygning mot låtas høgdepunkt. 

I «Skyfri himmel» lot Eidsvåg melodien skinne for seg selv, mens den speilet seg i Kjetil Steinnæss’ gitarspill. 

Litt pinlig var det riktignok da Eidsvåg glemte teksten på en av sine egne (og best kjente) låter - «Mysteriet Deg» - men det la ingen demper på applausen da siste låt var sunget ferdig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat