buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Ellevill romjulsfest med Melkeveien
Det var tilsynelatende ikke en rockefot som sto stille, da Melkeveien med band bød opp til romjulsfest på Gregers.

Publisert: 28.des.2015 02:00
Oppdatert: 28.des.2015 02:00

Om lag 300 feststemte hamarsinger tok turen til Gregers for å se Melkeveien med band 3. juledag. De ble ikke skuffet.

- Alltid god stemning

Melkeveien med band fikk en varm velkomst da de entret scenen på Gregers kvart på elleve søndag kveld. Det ble spilt noen kjente låter, sammen med noen nye som ennå ikke er spilt inn i studio.  Kristian Møller Johansen, John Birkeland Hansen og Embret Johnsen utgjør trioen. Etter tre kvarter gikk Melkeveien av scenen. Publikum ropte på mer, og det fikk de.

- Nå har vi det vel trivelig folkens, brølte Møller Johansen fra scenen, før de avsluttet med låten Peter Pan Death Wish til stor begeistring hos publikum.

- Jeg er alltid litt ekstra spent når jeg spiller på hjemmebane i Hamar. Det er kjempegøy å spille her i jula, da er det alltid god stemning, forteller Møller Johansen til HA.

Ut i Europa med bandet

Det er et drøyt år siden Melkeveien med band hadde sin første liveopptreden sammen, på Sebs i Hamar. Siden har det blitt flere konserter. Nå ser det ut til å ha blitt en suksess for Melkeveien å ta med seg band på scena.

- Dette har et kjempepotensial. Jeg har hørt folk som egentlig er kritiske til musikk, men har vært på konsert med oss og digger det. Da har vi fått til noe riktig, mener Birkeland Hansen, som kanskje for de fleste er mest kjent som trommeslageren i Dunderbeist.

Møller Johansen har i mange år spilt Europa rundt med electronica-konseptet Melkeveien. Han har imidlertid aldri hatt med seg band. Nå vil han ta Melkeveien med band ut fra norges grenser.

- Vi har planer for framtida. Jeg vil ta med bandet å spille ute i Europa, men da må vi være aktuelle med noe. Vi holder på å spille inn en skive nå, som jeg håper blir klar til våren 2016. Kanskje vi får til en promoturne da, forteller Møller Johansen som trives med flere folk på scenen.

- Det er lettere å spille med band. Det blir mer energi fra scenen. Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger på Melkeveien med band, og tror vi på denne måten når ut til flere.

Kan bli flere

Møller Johansen utelukker heller ikke at bandet kan få flere musikere på scenen etterhvert.

- Vi jobber med å få med oss Fredrik (Ryberg, gitarist Dunderbeist) på noe. Du skal ikke se bort ifra at det står flere folk på scenen med oss i framtida.

Kristian Møller Johansen og Embret Johnsen (tangenter) har laget musikk sammen siden de gikk på barneskolen. Det var også de to Melkeveien med band, startet med.

- Jeg har bakgrunn fra metallmiljøet, men nå er det dette som har første pri hos meg. Det er artig å spille sammen, og jeg syns vi har en bra kjemi oss imellom på scenen, sier mannen bak tangentene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat