buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Bob Dylan: «At Budokan» (1979)
 
Elsk/hat på Japan-turné

Publisert: 16.nov.2017 09:15
Oppdatert: 16.nov.2017 09:31

Bob Dylans «Budokan» har virkelig skapt debatt hos fansen. Elsket og hatet, men definitivt interessant.

Året er 1978 og godeste Bob har nettopp gitt ut svært sterke «Street Legal». Som så mange andre, reiser bandet østover til Tokyo for å spille på Budokan. Låtvalget er ikke så kontroversielt; her er det en god blanding av mange av Dylans mest kjente låter. Utfordringen er først og fremst at det låter så radikalt annerledes enn man er vant med fra tidligere. Her er det fløyter, kordamer, blåsere – generelt ganske pompøst og massivt. Særlig fløyta får tidvis vel mye plass, noe som blir fryktelig tydelig på «Mr. Tambourine Man». Steve Douglas er en dyktig musiker, men her må han ha tatt for mye Möller’s tran. Flere av låtene presenteres i reggae-drakt, deriblant «Shelter from the Storm». Funker det? Tja. Det er i hvert fall annerledes. Dette var den første Dylan-skiva jeg hørte, og særlig den rocka «Maggie’s Farm» gjorde inntrykk. «I Want You» er også en perle – lavmælt og nesten ugjenkjennelig fra originalen, men uendelig sår og vakker. Min favoritt er nok «It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding)». Full trøkk! Svakhetene til tross, «Budokan» er ei tøff skive.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat