buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
En fyr med røtter

Publisert: 28.sep.2017 06:46
Oppdatert: 28.sep.2017 07:00

Artist: Terje Nordgarden

Album: Changes

Vurdert: Munnspillet river som vinden i håret, og du kjører amerikaner på landevegen med ett tittelsporet «Changes» slår deg i magen. Terje Nordgarden er en fyr med røtter i amerikansk musikktradisjon, og som får det til å låte tøft. I spor to forsterker han inntrykket enda mer, og drar deg lenger ut på vegen. «Side of The Road» kunne vært kjenningsmelodien til The Bluesbrothers. Skiva «Changes» er fullspekket av flotte tekster, ekstremt god instrumental oppbygning og gir befriende, lengtende følelser og inntrykk. Changes er et råskinn av ei skive, med variasjon og g rød trå, med tematikk som strekker seg gjennom skiva. Terje Nordgard presterer flott i sine vokale prestasjoner, og den som har sittet bak spakene og mikset plata, har gjort en grundig jobb. Nivåene på plata låter bra, og det er plass til alle elementer.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 6

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat