buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Aktuell: Billie Van spiller tre konserter i Oslo, Drammen og Bergen i anledning sin nye plate.
 
En klype Abba
Billie Van slipper sitt nye album «Pure Emotions», den 8. september.

Publisert: 07.sep.2017 06:43
Oppdatert: 07.sep.2017 06:51

«Pure Emotions» av Merete Pascual, alias Billie Van, inneholder mye forskjellig. Både sjangermessig og musikalsk er dette albumet et fargespekter av inntrykk. «Pure Emotions» sparkes i gang med låta «Totally Fine», som tidligere er utgitt som singel. Åpningssporet er fengende, og Abba-aktig. Låta inneholder noen listepop-elementer som ikke falt så godt i smak hos undertegnede, men som sikkert slår an godt på radioen. Sammen med de luftige og oppløftende 80 og 90-tallspop-verkene på «Pure Emotions», ligger det også en del roligere og mer organiske spor. Jeg likte «Cooper» veldig godt. Billie Van har slengt inn klyper med denne Abba-aktige sounden, og gjort det til sitt eget i flere tilfeller. Det akustiske sluttsporet gir skiva en vakker, dramatisk og trist slutt. Skiva passer til vind i håret.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat