buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Tilbake: Hamarsingen Stig J. Haugen, best kjent som Unge Ferrari, debuterte på Hamar-scenen i desember.
 
Endelig i hjembyen
Stig J. Haugen, alias Unge Ferrari, gleder seg til å lage liv på Gregers.

Publisert: 24.jan.2017 17:03
Oppdatert: 24.jan.2017 17:09

– Jeg har hatt lyst til å spille på Gregers siden den dagen jeg begynte å skrive musikk, sier Stig J. Haugen.

Den populære artisten har spilt for tusenvis av mennesker i løpet av det siste året. Nå gleder han seg veldig til å lage liv i hjembyen.

– Vi nærmer oss slutten på en lang turné, og jeg ser fram til å spille for venner og familie i Hamar, sier Haugen, som kommer til Gregers sammen med sangeren Tomine Harket 27. januar.

skrev Årets låt

Haugen og Harket har etablert et tett og velfungerende musikalsk samarbeid siden utgivelsen av «Hvis du vil» i 2015. De mottok strålende tilbakemeldinger etter lanseringen av EP-en «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //», og det hele toppet seg da NRK P3s musikkredaksjon kåret duoens hit «Nostalgi3millioner» til årets låt i 2016.

– Det var veldig uventet. De kunne valgt hvilken som helst låt fra både Norge og resten av verden, men de mente at den låten var best blant alt som kom ut. Det er utrolig gøy, og vi setter veldig stor pris på den oppmerksomheten, sier han.

Unge Ferrari og Tomine Harket spilte i Hamar senest i desember 2016. Den gangen gjestet duoen Klubbscene Rolf Jacobsen, og Haugen forteller at fredagens konsert ha en helt annen karakter enn konserten i Hamar kulturhus.

Lanserer nye låter

– Nå spiller vi litt senere på kvelden foran et voksent publikum som kan ta seg en øl. Det er en setting som passer oss enda bedre, og nå kommer vi nok mer inn i vårt eget element, sier artisten og fortsetter:

– Jeg liker lokalene og stemningen som skapes på Gregers. Jeg ser virkelig fram til å spille akkurat der, sier han.

2016 ble et begivenhetsrikt år for Haugen, og nå håper han at 2017 skal bli minst like minneverdig. Artisten forteller at første lansering er like rundt hjørnet.

– Jeg slipper en singel og en musikkvideo om en drøy uke, men jeg har også et par andre låter som venter. Jeg regner med at det blir lansering av flere singler og videoer i løpet av året.

– Til sommeren skal jeg spille på så mange festivaler som mulig. Jeg satser på at blir et nytt bra år, sier Haugen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat