buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Metallica: «Ride the Lightning» (1984)
 
Et skritt i rett retning

Publisert: 08.feb.2018 09:47
Oppdatert: 08.feb.2018 10:07

Med det tøffe og nådeløse andrealbumet begynte gutta i Metallica virkelig å finne storformen.

Jeg tilhører den usjarmerende gruppen grinebitere som mener at alt var bedre før. Når det gjelder Metallica, så stemmer det i hvert fall. Debuten «Kill ’Em All» fra 1983 var absolutt ikke noe dårlig album, men bandet låt fortsatt umodent. Med «Ride the Lightning» tok Metallica steget opp til thrash-eliten, noe som blir svært tydelig allerede fra førstelåta «Fight Fire With Fire». Tittellåta er enda et hakk barskere – mye takket være et hårete parti etter to minutter som kan gi deg nakkesleng – på den gode måten. Gitarsoloen er også noe av det beste jeg har hørt fra den ellers noget overvurderte Kirk Hammett. I den lange rekken av høydepunkter vil jeg trekke fram «Fade to Black» – ei mørk og vakker låt om livets dystre sider. Instrumentalen «The Call of Ktulu» avslutter skiva på utmerket vis. Heftig! I 1986 fulgte Metallica opp med «Master of Puppets», som raskt ble en enda større suksess. Personlig velger jeg likevel «Ride the Lightning» dersom jeg trenger litt ekstra skyv i forbindelse med den ukentlige husvasken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat