23. okt
Familien Akselsen: Fra venstre Kristine, Elias, Stig og Veronica Akselsen tilbake med ny juleplate. Foto: Øyvind Sauarlia
 
Lavmælt og vakkert fra familien Akselsen
HA gir "Velkommen hjem" en femmer.

0
Publisert: 03.des.2015 04:00
Oppdatert: 03.des.2015 13:36

Dagens juleplater er ofte preget av bjeller, reinsdyr, nisser og gaver pakket inn i en suppe vi har hørt så mange ganger tidligere. Med familien Akselsens «Velkommen hjem» får vi høre at julen handler om langt viktigere ting, og her presenterer de sitt budskap på en langt mer ærlig, elegant og riktig måte.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

Dette er nemlig så langt fra girlander, juletrekuler og blinkende lys man kommer. Med få virkemidler presenterer Elias, Stig, Kristine og Veronica Akselsen sine egne versjoner av allerede velkjente julelåter, og albumet bærer preg av et musikalsk uttrykk som er både enkelt og effektivt. «Velkommen hjem» innledes av hele gjengen med «Fred på jord», og følges opp med en rekke ulike solo-prestasjoner. Høydepunkter finner man flere av, men Veronica Akselsens «Eg veit i himmelriket en borg» må nevnes spesielt. Totalpakken er en lavmælt og vakker juleplate som nok passer bedre til den rolige romjula enn den gjør til den travle førjulsstria.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke