buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TONE Hulbækmo: generasjonssamarbeid med ektefelle Hans Fredrik Jacobsen og sønnene Alf og Hans Foto: André Løyning
 
Familieprosjekt
Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen har tatt med sønnene Hans og Alf og spilt inn en hel plate hjemme i stua på Tolga.

Publisert: 08.jun.2017 06:49
Oppdatert: 08.jun.2017 06:53

Platen vitner om en fantasirik og humoristisk familie. De tar utgangspunkt i tradisjonelle folketoner med lette melodier, for så å ta et forsiktig steg ut i den store verden, hvor de møter jazz og afrikanske rytmer fra Zambia. Folkemelodien «Viervand og mariahand» blir slik forvandlet og de drømmer seg heller bort til afrikanske savanner. Det er mye musikalsk humor, slik som i «Høner på tunet», og «Kjølkjøravise» hvor karene stiller med sprekt refreng. Orkesteret er på sitt beste når de leker med rytmene, slik som på «Titwe/Tante Monica». Likevel kan de godt tillate seg å bli enda mer dynamisk og i tillegg søke seg mer ut, som de gjør i «Syng meg hva!», en låt med gjennomsiktig jazzpreg; platens høydepunkt!

Omtalt av: Paula Bjertnes


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat