23. okt
HEDRET: Justin Bieber stakk av med fem priser i natt.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Fem priser til Bieber under MTV European Music Awards
Norgesaktuelle Justin Bieber dominerte MTVs European Music Award søndag, og stakk av med hele fem priser.

0
Publisert: 26.okt.2015 06:23
Oppdatert: 26.okt.2015 07:10

Det canadiske tenåringsidolet fikk blant annet prisen for beste mannlige artist, beste "look", og beste samarbeidslåt for låten "Where Are Ü Now" sammen med Skrillex og Diplo.

– Det har vært noen lange år. Det føles bare helt fantastisk å bli anerkjent for musikken min, sa Bieber til publikum. Da 21-åringen mottok prisen for beste "look", valgte han å gi moren æren.

– Wow. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg fikk dette utseendet av moren min, sa Bieber, som på forhånd var nominert til seks priser.

Canadieren kommer til Oslo torsdag, og skal spille en minikonsert på Chateau Neuf og opptre på talkshowet Senkveld med Thomas og Harald.

Taylor Swift, som var nominert til hele ni priser, fikk bare med seg én pris hjem. Det var prisen for beste låt, for låta "Bad Blood". Rihanna fikk prisen for beste kvinnelige artist, mens Nicki Minaj ble kåret til beste hip hop-artist. Prisen for beste video gikk til Macklemore og Ryan Lewis for videoen til sangen Downtown. (©NTB)


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke