buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Fenger
Ellen Andrea Wang fra Søndre Land er aktuell med sitt andre studioalbum som soloartist.

Publisert: 28.sep.2017 06:45
Oppdatert: 28.sep.2017 07:05

Wang opererer med en klassisk start på albumet, med «Peace Prize»; en låt som tar en spennende og overraskende vri.

Etter den pianobaserte, luftige, instrumentale introen som varer i over ett minutt, bygger låta seg opp, og tar en slu og fengende vending. Ellen Andrea Wang er på en flyplass, og passkontrollen er fryktelig gravende. Hva slags historie prøver hun å fortelle?

Jeg ble overrasket over innslaget med flyplass-speakeren i låta, et virkemiddel som iallfall jeg assosierer med pønkrock, og var uventet i Ellen Andrea Wangs pop-jazz sjanger.

Hun utvikler uttrykket og blandingssjangeren utover plata. Allerede på «bad blood» har popen overtaket. Bassgitaren på låta er riktignok kul og funky, og musikken hennes framstår likevel annerledes og fengende.

Sangene er varierte og balanserte. Lydbildet er verken for stort og rotete, eller for ribba. En fabelaktig arrangering av instrumenter.

«A Change Of Heart» er en sang som det er spesielt lett å like, med sitt tøffe, fengende orgel, og dynamiske oppbygning. Sangens etterfølger er «Heaven», og er virkelig en himmelsk og behagelig låt, som gjorde meg søvnig og avslappet. Her skjer det noe et stykke ute i sporet, og det musikalske landskapet tar seg opp før det faller igjen. Ellen Andrea Wang er virkelig kløpper når det gjelder dynamikk.

«Blank Out» er et album fylt av tøffe rytmer, funky bass, deilige og ømme jazz-akkorder, og vakker vokal. Det er spennende å høre på plata, og til- og med «Feelings» er en svingende og særegen sang, selv om tittelen er innmari klisjé.

Godt jobba av Ellen Andrea Wang, som har smurt ei god skive.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat