15. des
 
Rock i sommernatta
Folk strømmet ned til Tjuvholmen for å oppleve Hanne Boel og Hellbillies.

Publisert: 23.jul.2016 20.06
Oppdatert: 24.jul.2016 03.50

Tjuvholmen Arena har i flere år hatt stor suksess med musikkfest i mjøskanten. Ved starten kl. 18 var det riktignok noe glissent på festivalområdet - men publikum begynte gradvis å strømme til etter at Stange-bandet "Spinnvill" hadde satt i gang showet.

Tilhørerne var noe tilbakelent i begynnelsen, men stemninga tok seg opp og mange flere var med på notene etter en time. Stafettpinnen gikk videre til bandet "Lillebror".

Orgeldans

Men det var først med Gjøvik-bandet Nickles & Dimes at festivalfeberen brøt løs for alvor. Gjestegitaristene Amund Maarud og Erik Harstad høstet jubelrop for sine virtuose gitarsoloer, mens Lars Christian Narum like gjerne hoppet oppå orglet mens han spilte sin solo.

Forsinka Hellbillies

Etter en halvtimes pause var det klart for kveldens største trekkplastre: Først ut var funkrockbandet Lava, og da den danske soulstjerna Hanne Boel kom på scena, nærmet stemninga ved scenekanten seg ekstase.

Publikum måtte vente 40 minutter på Hellbillies, som ikke kom på scena før nærmere halv ett. Likevel - bandet ble mottatt av jublende konsertgjengere, og rocken fortsatte inn i sommernatta.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke