buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Folkelige juletoner
Roy Lønhøiden og Elin Moen Rusten tar det helt ned med juleplata «Født i en stall».

Publisert: 16.nov.2016 13:20
Oppdatert: 16.nov.2016 13:20

Blinkende lys, glitter, nisser og gavehysteri. Moderne julemusikk preges gjerne av grandiose komposisjoner og stappmette lydbilder. Gjerne med et budskap om hvor flott og fantastisk jula er. Denne duoen lar seg ikke lokke med på kjøret. Roy Lønhøiden og Elin Moen Rusten snakker derimot på vegne av alle dem som ikke har det like bra i jula, og akkurat det oppfattes som både viktig og riktig gjennom tida som nå er i vente. Albumet består av både velkjente salmer og originale julemelodier, og duoen deler fint på vokal-ansvaret gjennom samtlige spor. Elin Moen Rustens skjøre stemme ligger fint ved siden av Lønhøidens ærlige og mer stødige uttrykk, og duettformatet tilfører albumet god variasjon og dynamikk fra start til slutt. Sammen toner duoen den kommersielle julefeiringen helt ned, og på den måten vil nok «Født i en stall» bli oppfattet som veldig lite julete. Her får man ingen bjelleklang eller juleklokker. Albumet består derimot av enkle komposisjoner, uten unødvendige krumspring, som til slutt legger til rette for at det er tekstene som kommer i fokus. Med «Født i en stall» fokuserer Lønhøiden og Moen Rusten på de svakeste i samfunnet, og uttrykket har et enkelt, ærlig og akustisk preg som kler duoens enkle, men allikevel viktige julebudskap på en god måte. Plata byr på flere sterke bidrag der «ingenmannsland», «Her kommer dine arme små» og «En vandrers bønn» framstår som spesielt sterke. Duoen treffer også bra med den klagende tonen i «Fattige var de som først fikk se».

Terningkast:4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat