buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fra Løten til statene
Med vaskeekte countrymusikk tar Bo Outlaw & Løiten Twang Depot deg med til Nashville.

0
Publisert: 26.mai.2016 04:01
Oppdatert: 26.mai.2016 04:00

«Lonestar State of Mind» er i likhet med debutalbumet spilt inn i inspirerende omgivelser i USA, og det er mye som tyder på at Løiten Twang Depot har dratt nytte av eksperthjelpen. Der førstealbumet ble svekket av et noe pregløst og overprodusert uttrykk, låter det langt mer ærlig og upolert denne gangen. Albumet preges av veletablerte og velkjente countryelementer som sammen bidrar til å gjøre dette til en plate som virkelig oser av bandets kjærlighet til sjangeren. Bandet låter trygt og solid uten overdådige sidesprang. Musikken drives av gitarene, og musikerne imponerer med stødig komp og stilige soloer. Mest markant er allikevel bandets bruk av steelgitar, og i front spiller steelgitaren en slags leken hovedrolle gjennom hele albumet. Vokalist Bjørn Flaaseth, alias Bo Outlaw, har dessuten en stemme som virkelig hører hjemme i countrysjangeren.

Formidlingen er veldig god, men tekstene lider litt av mangel på originalitet, variasjon og, ikke minst, personlighet. Det er litt synd at de ikke har tatt med seg en større del av Hedmark og Løten i sin musikk. For selv om dette i utgangspunktet er en veldig solid utgivelse, føles bandets beretninger fra studioet i Nashville allikevel som litt fjernt. Dette er en gjeng fra Hedmark som virkelig elsker country, og tekstene bærer preg av at de muligens er litt i overkant lojale til sjangeren. Med «Lonestar State of Mind» har likevel de lokale cowboysa produsert en solid andreutgivelse. Albumet låter som byr på positive utsikter for framtida.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat