buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fridas klare budskap
Frida Ånnevik lanserer singelen «Flyge fra». – Sangen handler om at man bør prøve å la være å flyge fra den man er. At det er mye bedre å bare være seg selv, sier Ånnevik.

Publisert: 21.apr.2017 07:52
Oppdatert: 21.apr.2017 08:01

Frida Ånnevik har lansert singelen «Flyge fra» sammen med en helt ny musikkvideo. Sangen ble opprinnelig skrevet til bestillingsverket «Len dem ikke ut» fra Prøysen-jubileet i 2014, men Ånnevik er klar på at budskapet fremdeles er høyaktuelt, dessverre.

– Kommentarfeltene på nettet skremmer meg ganske mye om dagen. Det er veldig mange som er lite rause, og som skriver ganske stygt om folk som bare er litt annerledes enn de selv er. Enten de har en annen legning, hudfarge eller en annen tro, sier Frida Ånnevik.

Vær den du er

Singelen gis ut som en av smakebitene i forkant av artistens kommende album, som etter planen skal lanseres høsten 2017. Ånnevik er klar på at «Flyge fra» vil passe fint inn sammen med resten av albumet.

– «Flyge fra» er min hyllest til hvor stor kraft det er i folk. At vi som havner i en annen kategori enn det som normen må opparbeide oss selvtillit til å la være å flyge fra alt det en er, prøve å stå i det så lenge at det som er ubehagelig ved det går over. For så å oppdage at det er mindre slitsomt å være den man er enn å prøve å flyge fra det, sier hun.

– Låten er politisk selv om den handler om identitet, for i dag kan det virke som at identitet blir mer og mer politisk, sier hun.

hedmark-produksjon

Musikkvideoen er laget av produksjonsselskapet Trad. film, som består av filmprodusenter fra Elverum og Hamar. Ånnevik beskriver hele prosessen som en Hedmark-produksjon.

– Dette er folk jeg møtte helt tilbake til da jeg begynte å spille ettersom Volum-festivalen var en av de første som plukket meg opp, sier hun. Både singelen og musikkvideoen ble lansert samtidig, og Ånnevik er naturligvis spent på mottakelsen.

– Det er mer dialekt i låten enn det har vært på en stund, men det er også mer pop. De som har hørt sangen sier at den låter litt annerledes, men akkurat det har jeg litt vanskeligheter med å forholde meg til. Jeg lager musikk som jeg har lyst til å lage, sier Ånnevik.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Singelslipp: Frida Ånnevik lanserer singelen «Flyge fra» sammen med en ny musikkvideo laget av Hedmark-baserte Trad film. Foto: Anne Valeur
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat