buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Friland: Fra venstre Anne Grete Lunner, Karin Renberg, Tov Ramstad og Harald Skullerud.Foto: Jeanette Andersson.
 
Friland - vakkert og stemningsfullt
«Lyssna til skogen» heter en av låtene på albumet «Friland», og skogen er gjennomgående rikt til stede på de fleste låtene.

0
Publisert: 12.feb.2015 04:00
Oppdatert: 12.feb.2015 08:08

Grappa

Anne Grete Lunner, Karin Renberg, Tov Ramstad og Harald Skullerud står i spissen for et godt lag av musikere fra begge sider av grensen. Det er vakkert, stemningsfullt og dvelende, som en kunne vente av et musikalsk stoff går inn i grensetraktenes skoglandskaper. Utgangspunktet var folkemusikken fra Trysil og grensetraktene, da Anne Grete Lunner i 2011 å begynte å lage musikk inspirert av gamle arkivopptak som ble samlet i cd-en «Mine Strenger» fra 1999. På dette grunnlaget er det laget nytt stoff med solide røtter i det tradisjonelle. Og resultatet er et album som ikke minst tolker den innlandske skogsnaturen på begge sider av grensen i alle sin mystiske, hemmelighetsfylte djup. Og selv om hovedvekten ligger på det stillferdig stemningsfylte, er det en rik og mangfoldig bruk av folkemusikk-elementer som skaper både mangfold, spenst og variasjon i uttrykket.

Omtalt av Geir Vestad

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat