16. des
Duo: Stig J. Haugen, alias Unge Ferrari, og Tomine Harket kommer til Hamar som en del av duoen s H.E.V.N tour. Foto: Marte Ovenberg
 
Unge Ferrari med gratis-konsert
Det er ventet fullt hus og god stemning når Unge Ferrari og Tomine Harket kommer til Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus.

Publisert: 30.nov.2016 16.22
Oppdatert: 30.nov.2016 17.40

– Dette er vår julegave til unge musikkelskere. Vi gleder oss og tror at dette kommer til å bli en knallkonsert, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen. Fredag kommer altså hamarsingen Stig J. Haugen, bedre kjent som Unge Ferrari, og Tomine Harket (datter til Morten Harket) til Hamar som en del av duoens pågående H.E.V.N Tour. Konserten er gratis, og arrangørene i Hamar kulturhus forventer at mange tar turen.

– Vi har delt ut gratisbilletter på forhånd og alle billettene er nå delt ut. Vi forventer at det blir fullt hus, sier Ryen.

Fullsatte konserter

Klubbscene Rolf Jacobsen har blitt hyppig brukt som konsertarena siden åpningen av kulturhuset, men det er mange som fremdeles ikke har besøkt konsertlokalet. Ryen forteller at de har satset målrettet for å markedsføre klubbscenen mot et større publikum i Hamar-området.

– Vi har jobbet for presentere klubbscene Rolf Jacobsen for Hamar-publikumet og for å vise publikum hvilke muligheter som ligger i lokalene. Det er nettopp derfor vi nå har kjørt denne serien med intimkonserter i løpet av høsten. sier hun. Kristian Kristensen spilte for fullstappet sal 28.10. og kapasiteten ble utvidet til 175 publikummere da Jonas Alaska gjestet den samme scenen 11. november. Tommy Tokyo er klar for konsert på klubbscenen 8.12.

– Vi har fokus på unge mennesker i vår programsatsing, og scenen har blitt brukt mye gjennom arrangementer som KlubbNor og Stoppested Verdens åpen scene. Den generelle publikumsmassen har nok allikevel ikke vært der så veldig mye ennå, sier Ryen.

Populær duo

Unge Ferrari og Tomine Harket har jobbet tett sammen siden utgivelsen av singelen «Hvis Du Vil» i 2015. Duoen ga tidligere i høst ut EP-en «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //» til gode tilbakemeldinger, og nå er de altså i gang med en miniturné som omfatter konserter i Oslo, Bergen, Stavanger, Horten og Hamar. 175 publikummere er ventet til fredagens konsert.

– De er begge i vinden, og da vi fikk muligheten til å hente dem til Hamar hoppet vi på med en gang, sier Ryen.

 
Fakta

Stig J. Haugen er en artist som lager musikk i en krysning mellom R & B og Pop. 

Debutalbumet «Til Mine Venner» ble gitt ut i 2016 til strålende tilbakemeldinger fra landets kritikere. 

Samme år ble han nominert til pris under P3 Gull i kategorien «årets nykommer».

Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke