buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fylte Teatersalen tre ganger
Gisle Børge Styve og Heine Totland, In The Country med Knut Reiersrud og Solveig Slettahjell og Knut Anders Sørum spilte alle for fullsatt sal under lørdagens AnJazz-arrangement i Hamar Teater.

Publisert: 13.mai.2017 22:56
Oppdatert: 14.mai.2017 16:38

- I dag er det godt å være festivalsjef, sa Anja Katrine Tomter da hun skulle introdusere trioen In The Country med Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud. Etter festivalens superlørdag er det lett å forstå at festivalsjefen smiler. 

Moroa begynte tidlig med Gisle Børge Styve og Heine Totland, som sammen sørget for å gi publikum en humoristisk og musikalsk jazzlunsj. På det tidspunktet hadde festivalensAnJazz-parade forlengst kickstartet superlørdagen i Hamar sentrum, og det nærmest sydet av liv i byens gågate. 

Senere på kvelden var Teatersalen klargjort for nok en fullsatt konsert. Trioen In The Country har etablert et samarbeid med velkjente AnJazz-navn som Knut Reiersrud og Solveig Slettahjell, og mange var på plass for å få med seg resultatet. Blant dem var Terje Halvorsen, som åpenbart likte det han hørte. 

- Jeg har bestandig likt Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud, og dette var helt topp. Når man sitter salig med et fårete smil gjennom hele konserten, ja da vet man at det er bra, smiler Halvorsen.

Lørdagskvelden var allikevel ikke over. På scenen ventet nemlig den lokale favoritten Knut Anders Sørum, og like før konsertstart kunne arrangørene fortelle at det knapt nok fantes en eneste billett til overs. Dermed ble teatersalen fylt til randen tre ganger i løpet av festivalens nest siste dag. 

Søndag kveld avsluttes AnJazz 2017 med det som mest sannsynlig vil stå igjen som et av de virkelig store høydepunktene. Kirsten Flagstad-salen rigges nemlig til konsert med 80-talls-heltene i Level 42, og med det ligger alt til rette for at årets festival avsluttes med stil.

Se bildene fra lørdagens konserter øverst i saken. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FESTIVALSJEF: Anja Katrine Tomter.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat