buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Photo: Rich Fury/Invision/AP, File
 
Gamle Young - mann med meninger
Det er så deilig å se at Neil Young, en gammel traver, fortsatt har liv i seg. At han fortsatt er radikal. «Children of Destiny» er en ordentlig kampsang.

Publisert: 20.jul.2017 07:00
Oppdatert: 20.jul.2017 07:07

Vurdert: Beskytt demokratiet, lev i fred, stopp med krig, gi folket makt og stå opp for det du tror på, er temaer på Neil Youngs nye singel. Gamle Young kritiserer kapitalismen, og oppfordrer deg til å dyrke goder og samfunn. Kanadieren har fått meg seg ei flott blåserrekke, et kor, strykere og benytter seg av elgitaren sin. Låta er sterk og idealistisk, og er like samfunnsrettet som tidlig Dylan. Neil Young som er kjent for å skrive politisk, har ikke akkurat spart på idealismen og protesten i «Children of Destiny». Produksjonen føles organisk, og det føles som om du står i rommet hvor singelen er spilt inn. Låta byr også på god dynamikk, og er en ordentlig kampsang. Jeg vil anbefale låta til deg som skal ut og demonstrere eller marsjere i gatene. Husk å ta med korpset.

Omtalt av: David W. Øynes


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat