buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
UKM: Fylkesprodusent for UKM Hedmark, Karoline Amb. Her fra et tidligere UKM arrangement.
 
Gjenspeiles i UKM
Stadig færre band deltar under UKM (Ung Kultur Møtes), men på landsbasis har mønstringen like mange deltakere som tidligere.

Publisert: 01.feb.2017 19:16
Oppdatert: 01.feb.2017 19:16

– Det blir stadig færre påmeldte band. I alle fall på landsbasis, sier fylkesprodusent for UKM Hedmark, Karoline Amb. Hun forteller samtidig at antall deltakere ikke har blitt redusert.

– Nasjonalt er det 20.000–25.000 ungdommer som deltar hvert år. Forskjellen er at mange deltar én og én. Vi ser også en økning i antall produsenter, sier hun. Amb skulle selv ønske at enda flere ungdommer erfarer verdien av samspill, men påpeker samtidig at UKM først og fremst skal stimulere og synliggjøre dagens ungdomskultur.

– Band og andre musikkgrupper byr på sosialtrening som ungdommer kan ha god nytte av, og det å være i en samspill-gruppe er kjempebra trening. Samtidig skal UKM speile ungdomskulturen til enhver tid, og hvis det ikke finnes flere band er ikke det UKM sin oppgave å gjøre noe med det, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat