buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Rush: «Mov­ing Pictures» (1981)
 
Glattpolert perfeksjon

Publisert: 16.mar.2017 07:07
Oppdatert: 16.mar.2017 07:17

Er «Moving Pictures» den beste Rush-skiva? Mulig. Det er i hvert fall den mest kjente – og det med god grunn.

På 70-tallet var Rush kjent for knallhard progrock, vanvittige primalskrik og endeløst lange låter. Mesterverk som «2112» og «Hemispheres» står igjen som milepæler. 80-tallet markerte således en tydelig overgang. Nå var låtene kortere, produksjonen mer steril og vokalen mer spiselig for et bredere publikum. I 1981 kom «Moving Pictures», som er en nytelse fra start til slutt. Alle de første fem låtene kan lett havne høyt på listen over bandets beste. «Tom Sawyer» burde være kjent for de fleste, men også «Red Barchetta», «Limelight» og «YYZ» har vært gjengangere på alle bandets turneer i ettertid. Låta som gir meg mest glede er likevel «The Camera Eye». Den er riktignok i lengste laget, men den optimistiske vokalen, den rå bassen og den overraskende gitarsoloen kompenserer i bøtter og spann. Skiva avsluttes med de to svakeste låtene, «Witch Hunt» og «Vital Signs», men også disse holder høyt nivå; de er bare ikke like eksepsjonelle som resten. Alt i alt er «Moving Pictures» en sikker vinner for alle prognerder.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat