buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Hanne Tveter: Trekker linjen mellom norsk folkemusikk og spansk flamenco.
 
Hanne Tveter med oppsiktsvekkende kombinasjon av folketoner og flamenco
Igjen viser Hanne Tveter sin evne som brobygger.

0
Publisert: 12.mar.2015 04:00
Oppdatert: 12.mar.2015 07:19

Hanne Tveter fra Skarnes har gått sine egne veger som artist og gjort spansk flamenco til noe av sin form. På sitt nye album «Oslo – Madrid» har hun gått videre med sin prosjekt med å finne musikalske møtepunkter over grensene, og presenterer en ganske så oppsiktsvekkende kombinasjon av norske folketoner og flamenco. Visst er det et godt stykke fra folkesangen i norske dalfører til det heftig latinske, men Hanne Tveter er blitt svært dyktig i nettopp det å både krysse grensene og knytte kulturene sammen. På plata stiller hun med et topplag av spanske musikere, og igjen viser Hanne Tveter sin evne som brobygger mellom tradisjoner. Hun beveger seg både fritt og lekende mellom sjangrene og kulturene, og mest overbevisende er det kanskje hvordan hun greier å skape en drivende intensitet også i det norske stoffet. Dette er hennes fjerde album, og oppfølgeren til «Å krysse grenser» fra 2011, hvor hun også tolket latinamerikanske klassikere, meksikansk og norsk folkemusikk.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat