12. des
I studio: Mikael Paskalev er en kjent, kjær og kreativ artist.foto: Joe Wills
 
Heavy lytting
Mikael Paskalev lanserte nytt album i forige uke. Skiva er innholdsrik, men kanskje litt vel mye?

Publisert: 17.aug.2017 06.51
Oppdatert: 17.aug.2017 07.20

Den norske indiepop-sensasjonen Mikhael Paskalev serverte ei ny skive forrige uke. «Heavy» lever opp til navnet. Ikke sjangermessig, men lydmessig. Plata åpner med «Jet Plane», som er en lyttemessig tung låt. Det løsner opp litt etter hvert som nåla nærmer seg sentrum. «Needles in Our Hearts» og «Heavy» er låter med slappere og mer behagelig uttrykk enn mye av lydbildet ellers. Mikhael Paskalev er tydelig 80/90-tallsinspirert, og opererer med et sterkt, synthbasert lydbilde. Noen ganger blir det også litt vel mye effekter, som gjør at musikken virker masete og gnagende. Det nye albumet bør nok nytes i doser. Her kan det være lurt å kjøre intervaller med eldre Paskalev også. «Heavy» er helt klart et omfattende og innholdsrikt album, som passer fint til kaos og kos.

Omtalt av: David W. Øynes


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke