buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
TIL HAMAR: Helene Bøksle holder julekonsert i Vang kirke lørdag - men ikke med godnattsanger fra den nye plata. FOTO: Saeculo
 
Helene Bøksle
God Natt, Min skatt

0
Publisert: 18.des.2014 04:00
Oppdatert: 18.des.2014 06:30

Lanterna

I fjor ble artisten Helene Bøksle mor, og nå gir hun ut en samling med femten nye versjoner av både kjente og mindre kjente god-natt viser.

Vuggesangene fremføres i behagelige harmonier av Bøksles musikere, med piano og trompetarrangementer, samt munnspillinnslag fra Sigmund Groven.Her får du høre «Den fyrste song», «Byssan lull», «Trollmors vuggevise» og «Stjerner lyser hvite». I tillegg har Bøksle laget tekst til «Reodors ballade», fra filmen «Flåklypa Grand Prix».I andre sammenhenger hadde en samling med søvnige låter ikke vekket stor oppsikt på terningskalaen, men denne gang er det jo nettopp dette som er Bøksles prosjekt.«God Natt, Min Skatt» blir den perfekte plate for å få energiske småbarn til å sove, men de nydelige tonene fra Bøksle er også verdt en lytt for oss voksne på en sen desemberkveld. Lørdag kveld kan du høre Helene Bøksle i Vang kirke, da med tradisjonelt julerepertoar.

Omtalt av Christian K. Søberg

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat